Domaininformation
Domaininformation "nji.eu" - Svenska

Klicka här och gör en direkt köpförfrågan på denna domän!

Cestina » Deutsch » Eesti » English » Espanol » Francais » Italiano » Latviesu » Lietuviu » Magyar » Nederlands » Polski » Portugues » Roman » Slovencina » Slovenscina » Suomi » Svenska » Русские » 中國語文

- -

Just nu är vi i färd med att göra en kostnads-nyttoanalys för domännamnet ni nyss har nått. Under vissa omständigheter är det möjligt att köpa detta domännamn.

Frankcom IT Service är inte alltid domänens ägare. Domänens egentliga ägare har köpt domänen en kort tid sedan tillsammans med andra Internetdomäner av premiumkvalitet och har konsulterat Frankcom IT Service för att hjälpa till med marknadsföringen samt genomförandet av projektet. Domänen kan anskaffas ifall den inte ännu befinner sig i den slutliga projekteringsfasen.

Eftersom det totala antalet förvärvade domäner är mycket högt och kostnads-nyttoanalysen fortfarande pågår, finns det för tillfället inget fast pris för domännamnet. Vänligen lämna ett erbjudande själv ifall du är intresserad av att köpa detta domännamn. Konkreta verkställda priser på sålda domäner hittas här:

http://dnpric.es & https://namebio.com

Efter att vi har mottagit ditt prisförslag kommer vi att använda objektiva kriterier för att tillsammans med domänens ägare kunna fastställa ifall du kan köpa domänen till det pris du har förslagit. Vi kommer att informera dig så fort som möjligt.

Att hitta ett rimligt marknadspris är viktigast för oss och vi har därmed inte orealistiskt höga priser. Vi använder oss av domänbedömningar från specialiserade företag samt de genomsnittliga priserna för liknande domäner som redan har sålts, om sådana finns. Vi kombinerar även faktorerna CPC (kostnad per klick), Type-ins, sökvolym, längd på domännamn, språk, viktighet och bud vi redan fått från andra parter.

Ifall ditt prisförslag i det närmaste motsvarar domänägarens förväntningar kan vi hjälpa dig med hela processen att köpa domännamnet.

Vänligen observera att du har möjligheten att köpa ett högpremie-.eu domännamn till ett marknadsbaserat pris härifrån. Under de senaste åren har .eu-domäner blivit mer och mer populära och med mer än 3,7 miljoner registrerade domännamn är det en ledare bland domänsuffixer.

Vänligen skicka din förfrågan per e-post till adressen [email protected]! Vi föredrar kommunikation på endera tyska eller engelska eftersom det är det snabbaste sättet att komma i kontakt med oss. Tack för ditt intresse.

Domain powered by Frankcom IT Service, Eichenring 3, 94060 Pocking, Germany, Email: [email protected]